Håll utkik för unga Eric Steckel

Eric Steckel. Kommande superstar?
Eric Steckel. Kommande superstar?

Eric Steckel är född 1990 och och måste därmed betraktas som ett spädbarn i bluessammanhang. Icke desto mindre har killen släppt fem (!) album. Minst sagt imponerande så klart. Just nu sitter jag på ett försenat tåg från Stockholm och lyssnar på Feels like home från 2008. He rips!, som någon skrev under en länk jag hittade på Youtube. Visst. Väl slick produktion, väl in the middle of the road. Men killen lirar med bra attack, nerv och mångsidighet. Bra teknik – men aldrig hårdrocksvarning. Dessutom: röstpotential. Watch out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s